Bobler & Broderi | Broderievent

Er du vild med at brodere? Og elsker du bobler? 🪡🥂

Så har vi i samarbejde med BARe VIN det helt rigtige arrangement til dig.

Her kan du nu komme til Bobler & Broderi, hvor du får serveret 3 forskellige glas bobler imens du sidder med dit broderi.

Prisen er kun 149,-

Konceptet er enkelt: Du medbringer dit eget broderi – og finder en plads blandt de andre broderi-entusiaster, der er mødt op. Det første glas mousserende vin bliver skænket, og der vil blive fortalt lidt omkring vinen i glasset. Herefter meldes der fri snak og hygge.

Når glassene er ved at være tomme skænkes det næste glas, som der ligeså vil blive knyttet et par ord til. Broderi Moderne vil stå for lidt broderinørderi undervejs – og der vil være mulighed for hjælp, gode råd og vejledning, og så har du selvfølgelig også mulighed for at købe lidt broderisnoller 😄

Pris: 149,- inklusiv 3 glas bobler og hygge

Tid og sted:
Broderi Moderne, Nørre Alle 45, 8000 Aarhus C
Torsdag d. 30. maj kl. 19-21.30

Køb din billet her.