Om os

Velkommen til Broderi Moderne, som er vores lille vindue ind i broderiets vidunderlige, kreative, underfundige, skønne, smukke, udforskende, udviklende og foranderlige verden. I vores lille butik er vi drevet af at være med til at sprede glæden ved at brodere. Vi er optagede af at udforske nye muligheder, nye trends og nye varer, så vi hele tiden kan være med til at inspirere dig med dit næste projekt uanset om du er helt ny indenfor broderi, eller du er en af vores loyale og flittige kunder.

Butikken ligger i Nørre Alle i det centrale Aarhus, som den har gjort i næsten 20 år. Vi har som mål, at uanset hvem du er, hvilket ambitionsniveau du er på, eller hvor stor erfaring du har, så skal vi kunne hjælpe med de rigtige varer og med inspiration og vejledning. Derfor har vi også tæt på alt hvad hjertet kan begære indenfor broderi. Vi har broderikits lige til at gå i gang med, men vi har også broderigarn, broderistof, bøger og andet der kan sætte dig i gang med alt indenfor broderi. I løbet af afholder vi også workshops i butikken, hvor du kan udfordre dig selv på nye teknikker eller blive beriget med ny inspiration.

Vi glæder os til at møde dig, til at høre om dine idéer, se hvad du arbejder med og hvad dine udfordringer måtte være.

Bor du ikke i nærheden, så kig endelig ind på vores webshop. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Følg os også på Facebook og Instagram for inspiration og nyheder.

Der er størst sandsynlighed for at du møder Lene Troelsen. For Lene er nemlig i butikken tæt på alle ugens hverdage. Lene har en lang baggrund inden for tekstil. Hun er oprindeligt uddannet konstruktør fra TEKO. De seneste år er indkøb, konstruktion og design af beklædning blevet erstattet af kvalitetsstyring indenfor tekstilområdet. Hun har altid elsket håndarbejde og masser af andre kreative ting. Hun er en sand datter af en håndarbejdslærerinde! Nu er det så broderi der er absolut topscorer i både arbejds- og fritidslivet. Lene kan finde på hvad som helst, og hun er altid klar på en ny udfordring, og på at prøve nye teknikker, farver, mønstre osv. Da hendes forældre fejrede diamantbryllup, broderede hun selvfølgelig et stort skilt til æresporten.

Annette Balsgaard arbejder, når hun ikke er i butikken, med projektøkonomi i en stor økonomiafdeling. Hun er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en solid erhvervserfaring indenfor økonomiadministration og IT, og det er selvfølgelig også hendes ansvarsområde i Broderi Moderne. Annette kan også lidt af hvert indenfor håndarbejde. Hun er vores hækledronning, for det har hun gjort siden hun var barn. Men broderi er nu også blevet en del af Annettes liv, som hun nu også deler med sin teenage-datter, som er god til at holde Annette væk fra computeren, så de kan brodere sammen.

Dorthe Kidmose Mølby arbejder, når hun ikke er i butikken, med marketing og kommunikation. Hun er uddannet cand.negot. fra Odense Universitet og har arbejdet først med undervisning, men ellers de seneste mange år med marketing og kommunikation, så det er også disse områder hun særligt tager sig af i Broderi Moderne. Dorthe har også lavet håndarbejdet siden hun var barn, og det har især været strik der har fyldt meget, siden hun i gymnasietiden startede på at strikke hønsestrik (for dem der kan huske det…). Hun har nu også fundet en stor interesse i broderi. Hun har typisk gang i mange forskellige projekter på samme tid, fordi hun hele tiden får ideer til nye ting hun gerne vil afprøve. Heldigvis er hun ikke god til at sidde stille uden noget i hænderne.