Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

For at du kan indgå aftale med os på www.broderi-moderne.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

Personoplysningerne registreres hos www.broderi-moderne.dk, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for www.broderi-moderne.dk, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos www.broderi-moderne.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til www.broderi-moderne.dk via e-mail pelse@broderi-moderne.dk.

Overholdelse af EU’s persondataregler (GDPR)

Fra 25. maj 2018 gælder EU’s nye regler for beskyttelse af persondata, og det har vi gjort en stor indsats for at inkorporere i Broderi Modernes daglige virke som bl.a. webshop. Her i vores Privatlivspolitik kan du som kunde orientere dig om, hvordan vi behandler dine personhenførbare data.

Vi arbejder løbende på at have de nye regler for øje, hvis og når vi skal opdatere vores webshop og de plugins, som de bruger for at kunne gøre din oplevelse som kunde så nem som mulig. Vi bruger Google Analytics-plugin, som indsamler IP-adresser, device information, længden af besøg på vores hjemmeside og handlinger foretaget på vores hjemmeside. Denne information bruger vi udelukkende til at blive klogere på, hvordan vores hjemmeside fungerer for dig som bruger.

Vi forsøger at levere så meget som mulig transparent indsigt i den måde, hvorpå vi i Broderi Moderne arbejder, samt indsamlingen, opbevaringen og brugen af data, så du som kunde i Broderi Modernes webshop kan føle dig tryg.

Som kunde i vores webshop beder vi dig om at indtaste navn, adresse og e-mail. Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at kunne fremsende dine varer via PostNord, samt for at kunne sende dig en kvittering for dit køb, samt til bogføring af de køb, der foretages online.

Som modtager af Broderi Modernes nyhedsbrev beder vi dig om at indtaste navn og e-mail. Disse oplysninger bruges udelukkende af vores nyhedsbrevsprogram (tredjepartsprogram) til at holde styr på listen af modtagere, og vi udsender kun nyhedsbreve til disse e-mailadresser, intet andet.

De forskellige parter, der får adgang til dit navn, din adresse og din e-mail er pengeinstitut, indløser og regnskabsprogram i forbindelse med køb i webshoppen. Vores webshop opbevarer desuden disse data til bogføring og evt. problemer med varelevering, reklamation eller andre henvendelser der måtte opstå umiddelbart efter et køb.

Følgende tredjepartsprogrammer har adgang til dit navn, din adresse og/eller din e-mail: Mailchimp (nyhedsbrev), Clearhaus (indløser), Quickpay (betalings gateway), e-conomic (bogføringsprogram)

Hvis der på nogen måde sker et brud på sikkerheden omkring dine persondata i forbindelse med vores webshop, vil du få det at vide så hurtigt som muligt. Vi vil i et sådant tilfælde også give besked til Datatilsynet i Danmark.

Du har som kunde i vores webshop ret til adgang til dine data, ret til at blive slettet fra vores webshop og de steder, hvor dine data er blevet opbevaret. Kontakt os på pelse(snabela)broderi-moderne.dk, ring til os eller kom ind i vores butik på Nørre Allé 45, 8000 Aarhus C, hvis du ønsker at dine oplysninger skal flyttes eller slettes.