Orange tudse – vandopløselig stramaj

DKK 200,00

Broderikit med vandopløseligt stramaj

De vildt populære skeletdyr er kommet i kits med vandopløseligt stramaj, så man kan brodere et dyr på ryggen af en jakke eller skjorte, eller på sin taske, eller et helt fjerde sted.

Kittet indeholder:
Vandopløseligt stramaj (ca. 5,5 sting pr. cm), DMC mouline garn (100% bomuld), nål, broderiopskrift og vejledning i brug af vandopløseligt stramaj.

Det færdige broderi måler ca. 18 x 20,5 cm

Designer: Stikværk

Varenummer (SKU): SV-sotvos02 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Om STIKVÆRK:

Jeg elsker håndarbejde og alle de gamle håndarbejdstraditioner. Jeg elsker at jeg kan lave noget med mine egne hænder – den tid jeg bruger på det og den stolthed og nydelse der følger efter når jeg kigger på og bruger det jeg har lavet. Håndarbejde kræver teknikker i større eller mindre grad, men lige netop korsstingsbroderi er noget hvor de fleste kan være med – en nål skal op og ned og lave små krydser. Men selvom teknikken er enkel, kan man alligevel få masser af afløb for kreativiteten og skabertrangen.

Jeg vil så gerne være med til at forsøge at bevare de gamle traditioner, holde liv i håndarbejdet og give det videre. Fordi jeg synes det fortæller en historie og fordi det repræsenterer kvalitet og tid. Noget jeg synes der skal være meget mere af!

Så STIKVÆRK er mit lille-bitte bidrag, og jeg håber I kan lide mit univers af motiver og farver. Jeg håber I får lyst til at lave noget til jer selv, til en I holder af eller give en gave, som man sætter rigtig meget pris på, når man har lavet det selv!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orange tudse – vandopløselig stramaj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...