ed-apoteket.dk

Workshop – Søpindsvin

kr. 395,00

Glæd dig til at lege med kontursting, kædesting og franske knuder, så du kan skabe dit helt eget særlige søpindsvin. Du kan sagtens være nybegynder i broderi for at deltage.

Rikke laver et lille oplæg med en vifte af forskellige frie sting der egner sig til søpindsvin og med en instruktion i hvordan man bedst deler filtbolden op, starter og gemmer hæftningerne – og så er man flyvende.

Man kan evt. sætte ekstra filtdutter, perler og pailletter på, lave smukke effekter med tykke, tynde, matte og blanke garner. Så tage gerne lidt forskelligt med, ellers kan det købes på kurset. En bivirkning ved at deltage i kurset er, at det er lidt vanedannende at lave søpindsvin, da det er et overkommeligt projekt, med et utal af charmerende udgaver.

Medbring: Saks, broderinåle med spids, gerne også en lang, forskellige garner, evt. perler og pailletter.

Underviser: Rikke Lyng

Materialeudgift: Kompendie + 1 råhvid filtbold kr. 50,-

Tidspunkt: Tirsdag d. 28. februar 2023, kl. 18.30 – 21.30

 

 

Ikke på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

 

Rikke Lyng Moonfeather

Rikke Lyng

Jeg er født ind i min mors faglige, tekstile verden og det betyder, jeg ikke kan andet end at elske garn, stof, tråd og alt det man kan bruge det til. Det gjorde jeg bla. arbejdede som tekstil lærer på en Produktionshøjskole i 15 år og de sidste 4 år har lavet broderikits , holdt kurser, lavet lidt tekstilkunst i mit firma Moonfeather.

Det er blevet en livsmission for mig, at give broderibegejstringen videre og få folk til at syntes broderi er the shit. Jeg lavede for mange år siden Facebook gruppen ”broderi for sjov’, for at vise hvor alsidigt, vanvittigt, smukt og fantastisk broderi kan være og jeg kan se kurven er knækket og det bliver mere og mere populært.

Mit hjerte banker mest for de mange frie sting der findes og at tviste broderiet nye steder hen. Så min hjerne tænker altid “Kan det broderes? ” når jeg ser noget fedt og inspirerende og det kan det tit.

Du kunne også være interesseret i...