Workshop – Navnesyning

DKK 495,00

Har du et stykke tekstil du gerne vil have hjælp til at brodere navn på? Eller vil du bare gerne lære alle de små tricks til at kunne brodere flotte skarpe bogstaver? Så er dette lige en søndag for dig.

Du kan bruge navnesyning mange steder. Her kan du bl.a. se en dåbskjole jeg gennem tiden har broderet navne på 9 gange. Der er selvfølgelig mange andre steder hvor navnesyning er fantastisk. Bl.a. har jeg broderet monogram på en dug, som skulle gå videre i arv til datteren. Der var også et lille lommetørklæde med kniplingskant, som skulle gives til oldebarnet i dåbsgave, hvor barnets navn og dåbsdato blev broderet på.

Underviser: Mette Weisbjerg

Tid og sted: Søndag d. 12. september 2021, kl. 9.30-14.30

 

 

 

5 på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Min passion for broderi og syning blev vakt da jeg var ganske lille, hvor min mor sagde, at det var noget jeg ikke var gammel nok til at lære endnu. Jeg har altid vidst, at jeg ville gå håndarbejdsvejen, så i 2001 blev jeg uddannet håndarbejdslærer på Skals Håndarbejdsseminarium. I dag bor jeg på Mols i huset med den bedste udsigt. Her har jeg indrettet et stort værksted i vores hjem. Jeg tager imod mange slags opgaver, syer tøj, tilpasser kjoler, reparerer arbejdstøj og ynglings bukserne. Den lokale møbelpolstrer kommer, når der er brug for nye hynder og stolerygge. I mit værksted har jeg også hold i syning, lige som jeg har flere hold i syning om aftenen i Rønde. Hos Broderi Moderne tager jeg mig nænsomt at dåbskjolerne, hvor der skal håndbroderes navne på. Herudover underviser jeg på kurserne om aften.