Workshop – Nålebog med Babushka dukker

DKK 495,00

Nåle har det med at forsvinde. Men med en fin lille nålebog, så er der styr på dem.

Vi skal lave en nålebog, hvor vi broderer Babushka dukker i flere størrelser, og selvfølgelig også et bogstav, så man kan se hvem nålebogen tilhører.

Nålebogen broderes på hørstof og bliver monteret med lidt bomuldsstof. PS. Nålebogen passer sammen med saksens navneskilt, som vi skal lave en anden kursusaften).

Underviser: Mette Weisbjerg

Tidspunkt: Søndag d. 10. april 2022 kl. 10 – 15.

 

 

 

4 på lager

Beskrivelse

Min passion for broderi og syning blev vakt da jeg var ganske lille, hvor min mor sagde, at det var noget jeg ikke var gammel nok til at lære endnu. Jeg har altid vidst, at jeg ville gå håndarbejdsvejen, så i 2001 blev jeg uddannet håndarbejdslærer på Skals Håndarbejdsseminarium. I dag bor jeg på Mols i huset med den bedste udsigt. Her har jeg indrettet et stort værksted i vores hjem. Jeg tager imod mange slags opgaver, syer tøj, tilpasser kjoler, reparerer arbejdstøj og ynglings bukserne. Den lokale møbelpolstrer kommer, når der er brug for nye hynder og stolerygge. I mit værksted har jeg også hold i syning, lige som jeg har flere hold i syning om aftenen i Rønde. Hos Broderi Moderne tager jeg mig nænsomt at dåbskjolerne, hvor der skal håndbroderes navne på. Herudover underviser jeg på kurserne om aften.

Du kunne også være interesseret i...