Workshop – Korsstingsbroderi

DKK 395,00

Workshop i Korsstingsbroderi

Med korssting kan man skabe smukke stykker tekstil man kan bruge til et væld af ting – man kan skabe tekstile værker til fx dekoration eller til at betrække møbler. Man kan sy det til tasker, puder, smykker, kaffe-/tevarmere, bælter, punge, mundbind, natbriller, duge, osv. Man kan også upgrade sin garderobe med unikke broderier lavet med vandopløseligt stramaj.
Man kan omgive sig med ting man har lavet selv eller give gaver man selv har lavet. Man kan komme helt ned i gear og ind i et flow, der er beroligende for krop og sind.

På workshoppen skal vi snakke om grej, om typer af stof man kan brodere på og om forskelligt broderegarn. Vi gennemgår hvordan man læser en opskrift og så skal vi selvfølgelig lære at brodere korssting – fra start til slut.
Vi kommer til at tage udgangspunkt i det I vil lave. Du kan medbringe dit eget projekt, købe materialer i butikken, og ellers har vi også en lille starter-pakke du kan bruge.

“Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at give jer nogle rigtig hyggelige og lærerige timer, og forsøge at smitte jer med min glæde til håndværket”, Ditte fra Stikværk.

Underviser: Ditte

Onsdag d. 7. september 2022 kl.18.30-21.30

7 på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Ditte fra Stikværk

STIKVÆRK er resultatet af flere års drømmerier. Et lille sted, men en stor drøm.

Jeg elsker håndarbejde og alle de gamle håndarbejdstraditioner. Jeg elsker at jeg kan lave noget med mine egne hænder – den tid jeg bruger på det og den stolthed og nydelse der følger efter når jeg kigger på og bruger det jeg har lavet. Håndarbejde kræver teknikker i større eller mindre grad, men lige netop korsstingsbroderi er noget hvor alle kan være med – en nål skal op og ned og lave små krydser. Men selvom teknikken er enkel, kan man alligevel få masser af afløb for kreativiteten og skabertrangen.

Jeg vil så gerne være med til at forsøge at bevare de gamle traditioner, holde liv i håndarbejdet og give det videre. Fordi jeg synes det fortæller en historie og fordi det repræsenterer kvalitet og tid. Noget jeg synes der skal være meget mere af!

Du kunne også være interesseret i...