Workshop – Julehjerter i vintagestil

DKK 395,00

Ingen jul uden hjerter. Vi syr julehjerter i en lækker vintage-stil, der ikke bliver alt for sød. Hjerter kan have forskellige faconer, og når du har valgt dit udtryk, skal vi i gang med nål og tråd.

Måske har nogle af stofferne allerede så meget karakter, at der kun skal ganske lidt til for at få det rette udtryk. Ellers tilfører vi lidt farve, eller bleger stoffet lidt, broderer med mange forskellige stingtyper og monterer med smukke bånd.

Underviser: Lise Lotte Lauridsen

Tid og sted: Torsdag d. 26. november, kl. 16.00-19.00, i butikken i Nørre Allé i Aarhus C

Tilmeldingsfrist: Torsdag d.  19. november

 

Ikke på lager

Kategori: Tags: ,

Mit navn er Lise Lotte Lauridsen

Jeg er uddannet på Skals Håndarbejdsseminarium og Danmarks Lærerhøjskole. Jeg er så heldig, at min levevej er formidling af kunstnerisk, skabende arbejde.

Jeg er en nysgerrig sjæl og makker med mange forskellige fagområder, men især tekstiler ligger mit hjerte nær. Fascinationen af smukke materialer, herunder vintagestoffer og fallerede broderiprojekter som jeg ynder at omdefinere og anvende på nye, alternative måder.

Min store passion og privilegium er at få lov at smitte andre med min skaberglæde, mit makværk! Har du lyst til at lege med, er du meget velkommen fx. på en af mine workshops.