Workshop – Julehjerter i vintagestil / Rensdyr med lange lemmer EXTRA

DKK 395,00

DETTE ER ET SAMMENSAT HOLD MED BÅDE “JULEHJERTER I VINTAGESTIL” OG “RENSDYR MED LANGE LEMMER”

Hjerter:

Ingen jul uden hjerter. Vi syr julehjerter i en lækker vintage-stil, der ikke bliver alt for sød. Hjerter kan have forskellige faconer, og når du har valgt dit udtryk, skal vi i gang med nål og tråd.

Måske har nogle af stofferne allerede så meget karakter, at der kun skal ganske lidt til for at få det rette udtryk. Ellers tilfører vi lidt farve, eller bleger stoffet lidt, broderer med mange forskellige stingtyper og monterer med smukke bånd.

Rensdyr:

Gamle stofrester og fallerede broderiprojekter er perfekt materiale til de charmerende rensdyr.

Jeg underviser dig i, hvordan du syer dit helt personlige rensdyr. De kan laves af materialer, som du fx selv broderer lidt ovenpå, eller de kan laves af gamle stoffer, som der allerede er broderet hel- eller halvfærdige motiver på. Til sidst monteres ører og hale, samt de smukke gevirer og lange lemmer, som består af smågrene og kviste fra skoven.  Forhåbentlig bliver du så bidt af rensdyr, at du laver en helt farm.

 

Underviser: Lise Lotte Lauridsen

Tid og sted: Torsdag d. 3. december, kl. 16.00-19.00, i butikken i Nørre Allé i Aarhus C

Tilmeldingsfrist: Torsdag d.  26. november

 

Ikke på lager

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Mit navn er Lise Lotte Lauridsen Jeg er uddannet på Skals Håndarbejdsseminarium og Danmarks Lærerhøjskole. Jeg er så heldig, at min levevej er formidling af kunstnerisk, skabende arbejde. Jeg er en nysgerrig sjæl og makker med mange forskellige fagområder, men især tekstiler ligger mit hjerte nær. Fascinationen af smukke materialer, herunder vintagestoffer og fallerede broderiprojekter som jeg ynder at omdefinere og anvende på nye, alternative måder. Min store passion og privilegium er at få lov at smitte andre med min skaberglæde, mit makværk! Har du lyst til at lege med, er du meget velkommen fx. på en af mine workshops.