Workshop – Hurlumhejbroderi 2

kr. 395,00

Trænger du til at blive rusket rundt og komme ud af din broderi comfort zone?

Har du en tot rester af broderigarn, der ligger og skammer sig? Så tag på dette kursus og få pustet liv i kreativiteten via det guld der ligger i trådene. Motivet bliver helt sikkert ikke pænt og yndigt efter broderihåndbogen, men det bliver sjovt, kreativt, vildt, spontant og charmerende. Tør du slippe kontrollen?

Materialeprisen er 25,-kr som betales på kurset.

Underviser: Rikke Lyng

Tidspunkt: Torsdag d. 24. november 2022, kl. 18.30 – 21.30

 

 

6 på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

 

Rikke Lyng Moonfeather

Rikke Lyng

Jeg er født ind i min mors faglige, tekstile verden og det betyder, jeg ikke kan andet end at elske garn, stof, tråd og alt det man kan bruge det til. Det gjorde jeg bla. arbejdede som tekstil lærer på en Produktionshøjskole i 15 år og de sidste 4 år har lavet broderikits , holdt kurser, lavet lidt tekstilkunst i mit firma Moonfeather.

Det er blevet en livsmission for mig, at give broderibegejstringen videre og få folk til at syntes broderi er the shit. Jeg lavede for mange år siden Facebook gruppen ”broderi for sjov’, for at vise hvor alsidigt, vanvittigt, smukt og fantastisk broderi kan være og jeg kan se kurven er knækket og det bliver mere og mere populært.

Mit hjerte banker mest for de mange frie sting der findes og at tviste broderiet nye steder hen. Så min hjerne tænker altid “Kan det broderes? ” når jeg ser noget fedt og inspirerende og det kan det tit.

Du kunne også være interesseret i...