Om Broderi Moderne

Velkommen til Broderi Moderne, som er vores lille vindue ind i broderiets vidunderlige, kreative, underfundige, skønne, smukke, udforskende, udviklende og foranderlige verden. I vores lille butik er vi drevet af at være med til at sprede glæden ved at brodere. Vi er optagede af at udforske nye muligheder, nye trends og nye varer, så vi hele tiden kan være med til at inspirere dig med dit næste projekt uanset om du er helt ny indenfor broderi, eller du er en af vores loyale og flittige kunder.

Butikken ligger i Nørre Alle i det centrale Aarhus, som den har gjort i næsten 20 år. Vi har som mål, at uanset hvem du er, hvilket ambitionsniveau du er på, eller hvor stor erfaring du har, så skal vi kunne hjælpe med de rigtige varer og med inspiration og vejledning. Derfor har vi også tæt på alt hvad hjertet kan begære indenfor broderi. Vi har broderikits lige til at gå i gang med, men vi har også broderigarn, broderistof, bøger og andet der kan sætte dig i gang med alt indenfor broderi. I løbet af afholder vi også workshops i butikken, hvor du kan udfordre dig selv på nye teknikker eller blive beriget med ny inspiration.

Vi glæder os til at møde dig, til at høre om dine idéer, se hvad du arbejder med og hvad dine udfordringer måtte være.

Bor du ikke i nærheden, så kig endelig ind på vores webshop. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Følg os også på Facebook og Instagram for inspiration og nyheder.