Workshops

Workshops i Broderi Moderne er for alle der har lyst til at brodere i hyggelige og inspirerende omgivelser i Broderi Modernes nye butikslokaler. Dygtige og inspirerende undervisere vil guide dig, og du vil få mulighed for at fordybe dig i teknikker og kreative broderier. Eller måske er du helt ny indenfor broderi og har lyst til at udforske broderiets muligheder. Der er plads til alle.

Vi vil servere kaffe, the og vand og lidt sødt til ganen. Butikken vil under og efter workshoppen også være ekstraordinært åben for deltagere på workshoppen.

Polterabend, rund fødselsdag, familieaktivitet, arbejdsfællesskab eller andet. Er du en gruppe der vil have mulighed for at lave broderi sammen, så kontakt os endelig. Vi kan tilbyde workshops tilpasset jeres ønsker og situation. Vi vil også gerne udfordres, så tøv ikke med egne idéer og forslag.

Efterår 2021

Så ligger efterårets kursusprogram klar.

Se oversigten nedenfor, og gå til webshoppen, for at læse mere om de spændende tilbud.

Gå til webshoppen for nærmere oplysninger.

 Tilmelding

Du tilmelder dig og betaler for kurset via vores webshop.

Der er max 8-10 deltagere på holdet.

Alle kan deltage i kurserne, såvel nybegyndere som garvede.

Der må påregnes en materialeudgift på ca. 25,-kr, som opkræves på kurset.

Ved kurser afholdt i butikken, er der indgang via butikken på Nørre Allé 45, 8000 Aarhus C.
Du har også mulighed for at handle i butikken.

Afmelding

 

Bliver du forhindret i at deltage i vores workshop, må du meget gerne videresælge/give din plads til en anden. Hvis du melder fra senere end en uge før workshoppen, refunderes kursusgebyret ikke.

Hvis vi aflyser kurset, refunderer vi selvfølgelig det fulde kursusgebyr.