ed-apoteket.dk

Broderi Moderne

Vi sælger DIY-kits, garn, stof og tilbehør til al slags broderi

Butik / Webshop

Vi sælger materialer til al slags broderi. I webshoppen kan du få et indtryk af vores store udvalg. Vi forhandler broderimønstre og -kits i alle sværhedsgrader. Fra begyndervenlige korssting og bargello til præcisionskrævende hardanger- og venetiansk syning. Hvad vi ikke lige har på hylderne, kan vi i mange tilfælde bestille, så spørg endelig.

Vejledning

De ansatte i forretningen har hver deres specialer, og tilsammen dækker vi et meget bredt spektrum af broderi- og monteringsteknikker. Vi kan ofte hjælpe dig direkte ved disken, men er der kunder i kø, vil du kunne få en vejledningsaftale. Kontakt os på telefon 51 91 12 44 eller send en mail til pelse(snabela)broderi-moderne.dk DSC_0632-1024x683 (1)

Værksted

På værkstedet arbejder vi med montering af kunders broderier. Du kan f.eks. få monteret puder efter specialmål, syet kant på juletræstæpper og meget mere. Vi formidler desuden kontakt til en dame, der broderer navne på dåbskjoler i hånden. Klik her for at se prisliste på monteringer. pelse kursus

Undervisning

I vinterhalvåret afholder vi kurser i forskellige broderiteknikker. Kurserne er af 3 timers varighed og foregår enten i butikkens værksted i Aarhus C, eller i private værksteder omkring Aarhus. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, hvis du vil holde dig underettet, når kurserne udbydes. Obs! Vi udsender næste kursusprogram via nyhedsbrevet i august 2018.

Aktuelt

Kursusprogram: Efterår 2018

Læs mere om de forskellige kurser i broderi og håndarbejde lige her. Eller bestil en plads via webshoppen med det samme.

Åbningstider ​

Mandag – Fredag 10.00 – 17.00 Lørdag 10.00 – 13.00

Udvalgte produkter

Adresse

Broderi Moderne Nørre Alle 45 8000 Århus C Telefon: 51 91 12 44

Åbningstider

Mandag – Fredag 10.00 – 17.00 Lørdag 10.00 – 13.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her I nyhedsbrevet vil du kunne holde dig underrettet om aktuelle kurser og arrangementer i forretningen, samt se hvad der er af nyheder inden for broderimønstre, bøger mm. Læs vores opdaterede privatlivspolitik her.