ed-apoteket.dk

Velkommen til det nye Broderi Moderne

Ansigter i butikken

Her kan du møde tre kvinder, der lidt tilfældigt, men samtidigt slet ikke, i august 2020 overtog butikken på Nørre Alle fra Pelse Asboe efter 20 år med Broderi Moderne.

Vi; Lene, Annette og Dorthe; er venner gennem rigtig mange år. Vi har haft og har stadig et fællesskab i det folkekirkelige frivillighedsarbejde, og så har vi haft en drøm om gennem mange år også at få et rigtigt arbejdsfællesskab sammen. Det har vi fået nu. Det er en gave, som vi er så glade og taknemmelige for.

Følg med her på siden og på Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at møde jer.

 

Der er størst sandsynlighed for at du møder Lene Troelsen. For Lene er nemlig i butikken tæt på alle ugens hverdage. Lene har en lang baggrund inden for tekstil. Hun er oprindeligt uddannet konstruktør fra TEKO. De seneste år er indkøb, konstruktion og design af beklædning blevet erstattet af kvalitetsstyring indenfor tekstilområdet. Hun har altid elsket håndarbejde og masser af andre kreative ting. Hun er en sand datter af en håndarbejdslærerinde! Nu er det så broderi der er absolut topscorer i både arbejds- og fritidslivet. Lene kan finde på hvad som helst, og hun er altid klar på en ny udfordring, og på at prøve nye teknikker, farver, mønstre osv. Da hendes forældre fejrede diamantbryllup, broderede hun selvfølgelig et stort skilt til æresporten.

Annette Balsgaard arbejder, når hun ikke er i butikken, med projektøkonomi i en stor økonomiafdeling. Hun er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en solid erhvervserfaring indenfor økonomi, administration og IT, og det er selvfølgelig også hendes ansvarsområde i Broderi Moderne. Annette kan også lidt af hvert indenfor håndarbejde. Hun er vores hækledronning, for det har hun gjort siden hun var barn. Men broderi er nu også blevet en del af Annettes liv, som hun nu også deler med sin teenage-datter, som er god til at holde Annette væk fra computeren, så de kan brodere sammen.

Dorthe Kidmose Mølby arbejder, når hun ikke er i butikken, med marketing og kommunikation. Hun er uddannet cand.negot. fra Odense Universitet og har arbejdet først med undervisning, men ellers de seneste mange år med marketing og kommunikation, så det er også disse områder hun særligt tager sig af i Broderi Moderne. Dorthe har også lavet håndarbejdet siden hun var barn, og det har især været strik der har fyldt meget, siden hun i gymnasietiden startede på at strikke hønsestrik (for dem der kan huske det…). Hun har nu også fundet en stor interesse i broderi. Hun har typisk gang i mange forskellige projekter på samme tid, fordi hun hele tiden får ideer til nye ting hun gerne vil afprøve. Heldigvis er hun ikke god til at sidde stille uden noget i hænderne.