Ansigter i forretningen

Pelse Asboe

Indehaver af BRODERI MODERNE

Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Kerteminde med broderi som speciale og åbnede BRODERI MODERNE i 1998.

Tidligere har jeg undervist i broderi og design på forskellige seminarier og efteruddannelser, men nu er jeg mest optaget af at tegne nye broderier for fru Zippe.

Mød mig på Instagram

Vibeke Asboe

Pensioneret tandlæge, passioneret broderer, mor til mig og desværre ikke længere iblandt os.

Selvom min mor ikke længere er her til at holde mig i ørerne i forhold til regnskab og rengøring, svæver hendes ånd over forretningen. Og butikken ville jo slet ikke være hvad den er, hvis ikke det havde været for de mere end 100 modeller, hun har broderet til udstillingen gennem årene.

Hanne Plougmand

Hanne er multikunstner og kan alt med nål og tråd, for slet ikke at tale om pensel og tegnegrej.

Har du spørgsmål om montering eller frit broderi, er Hanne den rette at tale med. Hun er i forretningen tirsdag og torsdag og kan også mødes som kursuslærer om aftenen.

Mød Hanne på Instagram

Malene Maintz

Malene er uddannet håndarbejds- og billedkunstlærer og kan bl.a. konsulteres, hvis du har brug for hjælp til farvesætning af et nyt broderi. Derudover er hun et omvandrende leksikon for Håndarbejdets Fremmes mønstre.

Malene kan mødes i forretningen mandag og onsdag inden kl. 15.

Mød Malene på Instagram