Webshop / Køb og levering

Køb og levering

 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Broderi Moderne. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Broderi Moderne.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Broderi Moderne anses for sket, når varen er afsendt. Forsendelsen af varer sker som brev med Post Danmark. Forsendelsesomkostningerne bliver angivet ved bestilling.

Leveringstid er op til 5 dage. For varer der midlertidigt er udsolgt fra lager kan leveringstiden være op til 2 uger.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Broderi Moderne overgår til dig som forbruger på leverings- tidspunktet. Varer som bliver tapt med posten er kundens risiko.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Broderi Moderne, skal påberåbes
i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen . Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette en henvendelse til Broderi Moderne. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest ét år efter, at du har fået varen leveret.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort
- Bankoverførsel

Ved betaling med indbetalingskort, bliver faktura og indebetalingskort fremsendt for betaling og ordren vil blive behandlet så snart betaling er registreret hos os.

Alle priser i Broderi Moderne (findes på hjemmesiden www. broderi-moderne.dk) er inkl. moms for adressater i Danmark.
BRODERI MODERNE | Nørre Alle 45, 8000 Århus C  | Tlf.: 86 12 22 44 | pelse@broderi-moderne.dk